DE DOLFIJNTJES

27.08 - 22u00

Het heerlijk geflipte combo De Dolfijntjes kondigt de VERRE RIEN TOUR 2021 aan.

Na vier lange jaren van oorverdovende stilte hebben de twee frontmannen WIM OPBROUCK en WIM WILLAERT het spreekwoordelijke blaasgat in hun agenda gevonden om als vanouds grensoverschrijdend de festivalpodia te bestormen.

Gewapend met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synths en twee hallucinante koperblazers brengen De Dolfijntjes hun waanzinnige freakshow die het midden houdt tussen Willem Vermandere en Westvlaamse Daft Punk.

De Dolfijntjes stellen zich tot doel muziek te maken die niet te catalogeren valt. Zo bekleden zij een volstrekt unieke positie in het hedendaagse muzieklandschap. Zeker is dat het dak eraf gaat, dat er kolkende moshpits ontstaan en dat er heerlijke samenzangen zullen weerklinken uit duizenden uitzinnige monden.

Voor de VERRE RIEN TOUR 2021 is er nieuw personeel aan boord. Samoerai Serge Feys (TC Matic, Arno) op keyboards. Yves Fernandez Solino en Marc De Maeseneer (Lady Lynn, El Tattoo del Tigre, The Whodads) op blinkend koper. De Dolfijntjes 2.0 zijn nu een octet. Een muziekensemble van 8 muziekinstrumenten of zangstemmen .

__.__u - __.__u (MAIN)