SAVE THE DATE: 27.08.2022

16/05/2022 - 20:00

ᴏ ᴡ ʏ ᴇ ꜱ ! ᴡ ᴇ ‘ ʀ ᴇ ʙ ᴀ ᴄ ᴋ !

Vorig jaar was met meer dan 6.000 unieke bezoekers, een fijne samenwerking met Tuin der Lusten en muzikale toppers als Bart Peeters, Portland en Goldband een editie om u tegen te zeggen. Nu de verjaardagstaart voor die tiende editie helemaal verorberd is, richten we met veel plezier de blik op jaargang 11.

Waar we vorig jaar nog één van de weinigen waren in een afgekoelde zomer, bruist het festivalseizoen dit jaar als nooit tevoren. En ook dit jaar willen we die uitgelaten feeststemming terug naar Roeselare halen. Terend op de opgedane energie van vorig jaar zijn we opnieuw uit de startblokken geschoten om de inwoners van Roeselare en omstreken weer een muzikale oase te schenken tijdens de laatste zaterdag van de zomervakantie. Op zaterdag 27 augustus wordt de Trax site opnieuw herschapen in een plek waar ontmoeting, sfeer en gezelligheid voorop staan.

Graag schuiven we het Trax Festival nog steeds naar voor als een GRATIS muziekfestival, georganiseerd door VRIJWILLIGERS samen met de STAD ROESELARE en in samenwerking met DE SPIL.
WELKOM!

#traxfestival #trax22 #festival #vanrsl #joepie! #editie11 #savethedate