Tickets

Om toegang te krijgen tot het festivalterrein moet je in het bezit zijn van een geldig toegangsticket, een geldig Covid Safe Ticket en je identiteitskaart.

  Toegangsticket

  De ticketverkoop start op vrijdag 20 augustus om 20 u. Elke bezoeker, ongeacht de leeftijd, moet vooraf een ticket reserveren.

  Tickets reserveren voor vrijdag 27.08 - Trax Festival | Tuin der Lusten invites

  Tickets reserveren voor zaterdag 28.08 - Trax Festival

  • De tickets zijn gratis.
  • Je kan maximum 5 tickets reserveren per keer
  • We vragen om de gegevens van de personen waarvoor je reserveert. Deze worden gebruikt indien er omwille van een verandering in de maatregelen annulaties moeten volgen.
   De persoon die de tickets bestelt ontvangt alle tickets.

  Ticket vooraf inruilen

  Je kan je e-ticket op voorhand omruilen voor een polsbandje vanaf donderdag 26 augustus bij:

  • De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1
   hier vind je de openingsuren
  • Vrijetijdspunt, Polenplein 15
   hier vind je de openingsuren

  Je kan je ticket enkel op voorhand inruilen als je minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent, met je geldig Covid Safe Ticket. Vergeet je identiteitskaart niet!

  De medewerkers van de verdeelpunten zijn verplicht het bandje al bij jou aan te doen. Je kan het bandje niet afdoen zonder het te beschadigen. Hou hier zeker rekening mee indien het bijvoorbeeld niet toegelaten is om tijdens je job bandjes te dragen (horeca, zorgpersoneel, ...). Het is niet toegelaten het bandje door te geven aan andere personen.

  Ticket ter plaatse inruilen

  Je kan het festivalterrein enkel betreden met een geldig polsbandje.

  Wie op voorhand zijn e-ticket nog niet heeft ingeruild voor een polsbandje, moet aan de ingang eerst de CST scan door, waarna het e-ticket omgeruild wordt in een festivalbandje. Vergeet dus ook je Covid Safe Ticket en identiteitskaart niet!

  Covid Safe Ticket

  Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een Covid Safe Ticket aanvragen. Kinderen jonger dan 12 hebben enkel een geldig toegangsticket nodig om het festival te betreden.

  Wat is het Covid Safe Ticket?

  Het Covid Safe Ticket is identiek aan het Europees Coronacertificaat. Als je al beschikt over dit COVID-certificaat, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen.

  Het Covid Safe Ticket is beschikbaar via de CovidSafeBE app of via www.mijngezondheid.be.

  Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket als:

  • je minstens 14 dagen voor het festival volledig gevaccineerd bent;
  • je een herstelcertificaat hebt, dat aantoont dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van een coronabesmetting;
  • je een PCR-test liet afnemen met een negatief resultaat. Geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je een sneltest liet afnemen door medisch geschoold personeel of bij je apotheek, met een negatief resultaat. Geldigheid = dag van test plus 1 dag.

  Een zelftest geeft geen recht op een Covid Safe Ticket.

  Je kan hier controleren wat je moet doen om een Covid Safe Ticket te krijgen.

  Controle van het Covid Safe Ticket

  Het certificaat is een QR-code die werkt voor alle inwoners van de EU. Je ticket is beschikbaar via de CovidSafeBE app of via www.mijngezondheid.be. We raden aan het certificaat af te drukken.

  Het Covid Safe Ticket is persoonlijk. De medewerkers zullen je identiteit controleren. Breng dus zeker je identiteitskaart of paspoort mee.

  Bij de scan wordt een groen (geldig) of een rood (niet geldig) scherm getoond. Trax festival is niet verantwoordelijk voor fouten bij het controleren van de codes. Enkel een groen resultaat geeft je toegang.

  Algemene voorwaarden

  De ticketverkoop en randvoorwaarden zijn afhankelijk van de meest recente coronamaatregelen opgelegd door de overheid. Dit wil zeggen dat het ticket steeds ongeldig kan verklaard worden als de maatregelen wijzigen (b.v. afgelasting, limiet op het aantal bezoekers, ...). Als er tickets geannuleerd moete worden, zal dit chronologisch gebeuren naar gelang het tijdstip van de reservatie. De laatst aangekochte tickets zullen het eerst geannuleerd en terugbetaald worden. Wees er dus zo snel mogelijk bij!

  We verwijzen voor de recente richtlijnen gangbaar tijdens het festival naar onze website en Facebookpagina.

  Tickets

  Tickets zijn beschikbaar vanaf 20/08 om 20 u.

  Tickets reserveren